Samsun Borsan Kablo A.Ş.’ye saha ziyaretinde bulunduk.

Yazar: ilyas.solak | Tarih: 15 Haziran 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMÜ-İŞSAM) müdürü Prof. Dr. Elif ÇELENK KAYA Samsun Borsan Kablo A.Ş.’ye saha ziyaretinde bulundu.

Bakır, Alüminyum Güç ve Tesisat Kabloları ve Zayıf Akım Kabloları yanında Led Aydınlatma ve Elektrikli Tesisat Ürünleri üretimi de yapan Borsan Kablo A.Ş.’ de müdürümüz Prof.Dr. Elif ÇELENK KAYA’ya firma iş güvenliği uzmanı Süleyman Durgunderya rehberlik ederek üretim süreci ve firmada alınan iş güvenliği önlemleri hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen görüşmede kurumlar arası iş birliği yapılabilecek konular konuşularak Borsan Kablo A.Ş.’nin OMÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerinin uygulama çalışmalarına sağlayabileceği katkılar konuşuldu. Müdürümüz Prof. Dr. ÇELENK KAYA’ da OMÜ-İŞSAM’ın çalışmalarından bahsederek Borsan Kablo A.Ş. çalışanları için iş sağlığı ve güvenliği alanında gerçekleştirilebilecek eğitimler ve araştırma çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.!